Despre noi

GREEN EURO CARGO s-a infiintat in anul 2012 , din initiativa unei echipe tinere si dinamice, dornice sa ofere servicii personalizate in domeniul transporturilor interne si internationale de marfa, oriunde in lume.
Avem in echipa noastra oameni cu o experienta in acest domeniu de peste 15 ani.
Personalul Green Euro Cargo va sta la dispozitie pentru consultanta gratuita in domeniu si alegerea celei mai bune variante de transport adaptata nevoilor dumneavoastra.

Specialitatea noastra este transportul rutier international si intern de marfa. Principalele rute pe care operam sunt: Italia, Germania, Franta, Belgia, Olanda, Anglia, Austria, Spania, Portugalia dar si tari din Europa Centrala si de Est precum Polonia, Cehia, Slovacia, Grecia, Bulgaria, Macedonia si Serbia. 

In cei peste 15 ani am acumulat o experiență amplă, Am analizat fiecare tip de transport, am văzut provocările lui și am găsit cele mai ingenioase soluții, astfel încât să oferim clienților o experiență diferită, competitivă. Am învățat că pentru orice afacere este foarte important să existe un echilibru între calitate și preț, lucru pe care ne străduim să îl îmbunătățim în fiecare zi, astfel încât să maximizăm rezultatele clienților noștri cu un minim de resurse.
Încurajăm firmele mici și mijlocii și venim în întâmpinarea lor cu servicii de consultanță, care vor aduce un plus de valoare. Suntem tot timpul disponibili pentru a oferi informații despre ramurile de transport internațional: aerian, maritim, feroviar și rutier. Punem suflet în ceea ce facem, iar clienții noștri simt acest lucru

CE NE DORIM
• Dorim sa va livram marfa la timp
• Dorim sa avem un parteneriat de lunga durata
• Dorim sa ne folosim experiena noastra sa va ajutam afacerea sa creasca
• Dorim sa ne imbunatatim continu serviciile logistice
• Dorim sa oferim cea mai buna experienta din domeniu

Prin intermediul rețelei noastre de transport national si international și a tehnologiilor de ultima generație, suntem capabili să monitorizăm și să reacționăm dinamic la situații cum ar fi: vremea nefavorabilă, pick-up-uri suplimentare sau drop-uri, trafic intens, ceea ce înseamnă că bunurile dvs. beneficiaza de cea mai eficientă perioadă de transport catre clientul final.
Rețeaua noastră rutieră non-asset vă oferă flexibilitate, niveluri îmbunătățite de servicii, livrare accelerată, costuri directe și indirecte reduse și mult mai puțină complexitate.
Daca sunteti interesat de serviciile noastre de transport internatiol marfa ne puteti contacta!