Transport aerian

Cea mai fiabilă și rapidă modalitate pentru transportarea cargo-ului

Aproape orice fel de bunuri pot fi livrate prin intermediul transportului aerian. Transportul aerian se află într-o continuă schimbare logistică pe piață. Este cel mai dinamic și flexibil segment, extrem de adaptat nevoilor tale.
Pentru serviciile de transport aerian, Green Euro Cargo oferă echilibru între viteză, fiabilitate și cost, ca răspuns la nevoile de transport a clienților noștri.
Lucrăm cu cu cele mai bune avioane de transport, pentru a oferi clienților noștri cele mai bune servicii de transport la cele mai bune prețuri.
Vei fi informat de către angajații noștri calificați, în care avem încredere, de toate necesitățile, precum asigurarea cargo sau formalități vamale. Vor fi fericiți să vă ajute cu toate documentele necesare transportului aerian.
Serviciile noastre de expediere de mărfuri includ procesare, tranzit, eliberarea din vamă și livrarea la domiciliu.

TRANSPORT AERIAN ZILNIC

Green Euro Cargo îți oferă zboruri zilnice oriunde în lume,astfel încât să-ți poți planifica eficient și flexibil transporturile aeriene cu noi.
Indiferent dacă aveți o urgență sau doriți să planificați o expediere, vă putem oferi soluții pentru orice tip de transport aerian.
Adresați-vă echipei noastre dedicate de specialiști în transporturi aeriene , iar aceștia vor găsi soluții pentru cele mai complexe transporturi pe care le-ați putea avea.

TEMPERATURA CONTROLATA

Deții încărcături perisabile?
Suntem conștienți de faptul că deținerea de marfă perisabilă poate fi destul de dificil de manevrat, dar avem cele mai bune soluții pentru asta. Împreună cu partenerii noștri, oferim cele mai bune soluții de temperatură ambiantală pentru transporturile aeriene. Vă putem gestiona și expedia bunurile oriunde în lume în cele mai bune condiții și la cele mai bune prețuri, potrivite nevoilor dumneavoastră.
Nu ezitați să discutați cu specialiștii noștri în transporturi aeriene despre cum serviciile de temperatura controlată vă pot ajuta afacerea.

CURIER LA BORD

Transporturi foarte importante ce necesită un curier la bord?
Vă punem la dispoziție serviciul curier la bord, ce oferă acoperire la nivel mondial.Acest lucru înseamnă faptul că încărcătura dumneavoastră va fi transportată din pragul ușii până la destinație de către unul dintre curierii noștri, economisind astfel timpul dumneavoastră atât de prețios.
Timpul de tranzit al serviciului de curier la bord depinde de disponibilitateeea și de programul zborurilor companiilor comerciale aeriene.
Serciviile de curier la bord sunt valabile în toată lumea. Pentru mai multe detaliiva puteți întotdeauna baza pe specialiștii noștri, care vă vor oferi cele mai bune opțiuni valabile.

Specialiştii noştri de mărfuri vor evalua nevoile tale specifice şi vor personaliza serviciile noastre de transport aerian pentru proiectul tău, la scară largă sau pentru cantităţi mai mici în regim expres, de la uşă la uşă, terminal la terminal sau orice altceva între ele.